Mistrovství světa ORC 2019

https://meziprekazkami.blogspot.com/2019/03/mistrovstvi-sveta-orc-2019.html#more

Místo konání: Kelvedon Hatch Nuclear Bunker, Essex, Velká Británie
Organizátor: Adventurey LLC
Informace a registrace: https://ocrworldchampionships.com/
Sociální sítě: Facebook
                      Instagram

Hledejte #OCRWC2019

Adresa:


Essex, Velká Británie
("London")
Skutečnost je taková, že místo konání - Kelvedon Hatch je v Londýně asi tak, jako je v Praze třeba Kladno... :)

Program mistrovství:

Pátek 13.10.2019
SHORT COURSE 3K

Sobota 14.10.2019
STANDARD COURSE 15K

Neděle 15.10.2019
TEAM RELAY
OPEN RACE 7K

V průběhu celého závodního víkendu bude probíhat ještě SPRINT na 100m. Kvalifikace není třeba, každý závodník má nárok na jednu registraci, která ho opravňuje k dvěma pokusům. Do hodnocení se pak započítá samozřejmě ten rychlejší.
Kategorie: ŽENY DO 40 LET
                  ŽENY NAD 40 LET
                  MUŽI DO 40 LET
                  MUŽI NAD 40 LET

Pro účast na závodech Short a Standard course je zapotřebí kvalifikace. Pro štafetový závod ne. Pokud se vám nepodaří kvalifikovat, ale chcete si to zkusit, máte možnost se obou závodů účastnit v kategorii "Journeyman". Samozřejmě mimo hodnocení MS. Stejným způsobem je koncipován nedělní otevřený závod.

Kvalifikace
Kvalifikovat se můžete umístěním na předních příčkách vybravých závodů po celém světě. Jejich seznam  a podmínky registrace najdete zde: https://ocrworldchampionships.com/how-to-qualify/
Seznam kvalifikantů ze závodů konaných v České republice zveřejňuje na svých stránkách OCRA CZ - Kvalifikanti MS OCR 2019


Máte-li kvalifikaci z kategorie ELITE, můžete si vybrat, zda se registrujete do divize PRO (elite), nebo do Age Group, která odpovídá vašemu věku.
Máte-li kvalifikaci z kategorie Age Group, můžete se registrovat pouze do příslušné Age Group.
Po týmovou štafetu není nutná kvalifikace, pro divizi PRO ale platí, že všichni členové štafety musí být stejné národnosti. 



 "Stojíte tam a ta minuta do startu je jako věčnost. Lechtá to u žaludku, ale zároveň se cítíte jako malé dítě na Štědrý den."  Zde si můžete přečíst report z MS OCR 2018 

Cena
Základní cena startovného se oproti loňsku citelně navýšila. Doporučuju si ale připlatit pojištění nemožnosti startu a vrácení peněz (Atendee insurance/Ticket Guardian). Něco to stojí, ale cena vložného je poměrně vysoká.

100M SPRINT                        30  USD
Short Course 3K AG              100  USD
Short Course 3K PRO            130  USD
Standard Course 15K AG       200  USD
Standard Course 15K PRO    240  USD
Open Race 7K                          75  USD

Registrace
Pokud jste byli úspěšní, můžete se registrovat. V březnu hlásí organizátor nárůst žádostí o ověření kvalifikace. Může se tak stát, že potvrzení nepřijde do slibovaných 30 dnů. To ale není žádná novinka. V roce 2018 čekali někteří žadatelé i více než dva měsíce.

Pro ty, kteří by potřebovali s jednotlivými kroky z jakýchkoliv důvodů pomoct, vytvořím v průběhu dubna názorný návod krok za krokem. Hledejte "Postup registrace na MS 2019" v sekci UŽITEČNÉ.

Cesta na mistrovství
Po vzoru minulých let existuje FB stránka, kde si účastníci budou navzájem domlouvat spolujízdu a spolubydlení. Odkaz ZDE

Pravidla, aktuální informace a další potřebnosti - v tuto chvíli nejsou k dispozici. V roce 2018 byla kompletní pravidla a trasa závodu zvěřejněna cca 3 týdny/týden před startem.


Jakmile zjistím něco aktuálního, budu zde informace průběžně aktualizovat a sdílet. Zatím se můžete podívat, jak to vypadalo v roce 2018. Myslím, že některé informacemohou být velmi hodnotné, protože se letošní mistrovství koná na stejném místě! 


Související články:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj případný komentář!

Oblíbené